JOS LINDELAUF

Opleiding
  • Bedrijfseconomie (bac.)
  • Management, Economie & Recht (bba.)
Specialisaties
  • Projectmanagement
  • New Business Development

Na mijn opleidingen ben ik mijn carrière gestart als Financial Controller, maar ik kwam er al snel achter dat mijn interesse zich meer en meer ging verleggen naar de operationele kant binnen de bedrijven waar ik gewerkt heb. Kantoorwerk was niet voor mij weggelegd; ik wilde midden in de business staan, en veel meer hands-on aan de slag.

Uiteindelijk kwam ik bij mijn huidige werkgever terecht; s.Oliver Benelux, waar ik inmiddels 17 jaar werk. Hier kreeg ik al snel de kans om mijn Bedrijfseconomische achtergrond te koppelen aan mijn passie; business development! In de jaren die volgden werden de merken Comma en Liebeskind-Berlin aan mijn verantwoordelijkheden toegevoegd en heb ik succesvol diverse nieuwe projecten opgezet, maar ook bestaande business ge-herstructureerd. 

Inmiddels ben ik eindverantwoordelijk voor de volledige  verticale business Benelux en stuur ik direct 18 managers aan en indirect 150 medewerkers.

De afgelopen 15 jaar ben ik daarnaast regelmatig gestart met training/fitness om een balans te vinden tussen werk en lichaam, maar door het ontbreken van de juiste kennis en begeleiding vielen de resultaat vaak tegen waardoor de motivatie al snel op de achtergrond raakte. 

Uiteindelijk besloot ik het nu eens goed te gaan aanpakken en ging op zoek naar een Personal Trainer om mij hierin te ondersteunen. Zo kwam ik uiteindelijk bij SportSpecifiq terecht, en door de goede begeleiding begonnen de resultaten die ik altijd al wilde snel zichtbaar te worden. Ik begon me steeds beter in mijn vel te voelen en ontwikkelde zo een gigantische passie om verder met mijn lichaam aan de slag te gaan.

Na wat gesprekken kwamen Stephan en ik er al snel achter dat we de grote passie voor sport en ondernemen deelden, en dat we beiden toe waren aan een volgende stap. Door het samenbrengen van onze kennis en ervaring werd uiteindelijk het idee voor SportSpecifiq Next Level Performance Studio geboren en zijn we gestart om deze droom werkelijkheid te maken.

Inmiddels is deze Studio een feit en zijn we trots op het resultaat.